Samarbetspartners

Vi skapar våra pizzor främst utifrån vad vi har omkring oss i närområdet. Helst inom en radie av 5 mil. Men det går förstås inte alltid och flera av våra favoritprodukter har rest lite längre för att komma till oss. Här är några exempel på småskaliga mathantverkare i vårt område. Vi är stolta att få arbeta med deras fina produkter:

Hävla kvarn, Hävla
Fantastiskt vetemjöl utan tillsatser kommer från Lars Ericsson på anrika Hävla Kvarn (17 km)

Hejtorps Gårdsmejeri, Doverstorp
Vår Hejtorps-pizza görs med underbara ostar som Kristina Carlsson gör på getmjölk vid Hejtorps Gårdsmejeri i Doverstorp (33 km)

Handlar’n i Igelfors, Igelfors
Lillemor ”Kicka” Reidarsdotter och Lolita ”Lulli” Andersson driver Igelfors populära lanthandel. De har ett stort utbud av ekologiska produkter som vi gärna köper (endast 20 meter från oss).

Kvillinge Ekologiska Kombucha, Kvillinge
Vi köper härlig kombucha, jun och ajvar med fantastiska smaker från Camillla Karlsson som driver Kvillinge Kombucha (40 km)

Kvillinge Gårdsbutik, Kvillinge
Här köper vi morötter och betor i olika vackra färger från Fredrik och Emma Karlsson
(40 km)

Kopparkullens Musteri och Gårdsbutik, mellan Igelfors och Regna
Äpplen och  must (när äpplen har växt klart förstås) kommer snart från Monica Jonsson på Kopparkullens Musteri och Gårdsbutik (3 km)

Regna plantbutik, Regna
Plantor (tomat- och basilika) kommer från Sandra Edinge på Regna Plantbutik (6 km). Sandra öppnar sin verksamhet för allmänheten under sommaren 2020
Se ”Regna plantbutik” på Facebok och Instagram.

Sjöfallets Honung och Musteri, Grytgöl
Ljunghonung på pizzorna från Maria Mossberg som driver Sjöfallets Honung och Musteri  Grytgöl (13 km) Se ”Sjöfallets honung och Musteri” på Facebok/Instagram

Julita rapsolja, Vingåker
I vår pizzadeg använder vi Julita rapsolja som kunniga Erica Larsson driver (44 km).

Boka Grönsaker, Grytgöl
Här köper vi rödbetor och snart ”kultur-betor-” bland annat samt andra säsongs-växter från Mikael Book (13,3 km bort)

Billbäcka Plantskola, Svärtinge
Via Emelie och Julia Billbäck köper vi sparris och grönsaker i säsong och även äpplecider som de gör själva, på Östgötska äpplen (33 km bort).