Boende/Upplevelser

Vill ni bo över efter/före ni ätit hos oss? Eller flytta hit för gott? I Igelfors finns det inte bara ”bra gräs”…hehe…Många känner till Igelfors från fotbollssammanhang, och att vi har bra gräs på våra fotbollsplaner tidigt på året. Många känner till byn från fotbolls-sammanhang. Igelfors är en gammal bruksort med stora möjligheter och sevärdheter i omgivningarna. I Igelfors finns en lanthandel ”Handlarn” (precis bredvid oss) som har det mesta man kan behöva. Öppet varje vardag 9-18, lördag 9.30-13.30 och söndag stängt. Bensinmack 10 meter från Pizzamakarna. Skola, förskola, fotbollsplan, promenadvägar, badplats (Gäddviken 2 km bort) och lyxig bastu i Regna. Ridning, kanot-paddling, parfym-tillverkning, fem-kamp, skytte och guidade turer i skog och mark går att ordna på förfrågan.

BOENDE I IGELFORS

Husbils-ställplats
I augusti 2020 lanseras ACAMP, en web-sida för er med husbilar. På https://www.acamp.com/ kommer ni att kunna hitta ställplatser för er husbil, varav några finns på vår tomt vid Pizzamakarna på Regnavägen 10.

Bo på lantgård
På Björke Norrgård, som är en lantbruksfastighet knappt 1 km från Pizzamakarna, kan man koppla av i närheten av naturen och grönskan. Se https://www.bjorkenorrgard.se/

Björke Norrgård, – prova att bo på landet en helg

Bruksgården
Enkelt boede där fotbollsläger-barnen brukar bo. 5 minuters gång-avstånd till Pizzamakarna. Våningssängar och delat badrum finns. Finns även fest-lokal och ett gediget restaurang-kök att hyra. https://www.visitostergotland.se/sv/finspang/265643/Bruksgarden-Igelfors/

Lägenhet/festvåning lägenhet
Precis vid gamla Igelfors Bruk har Malena Asplind en stor lägenhet som även kan användas som festvåning. Det finns fyra sovrum med dubbelsängar i varje. Finns även ett fräscht kök, dusch och WC. 5-10 minuters gångavstånd till Pizzamakarna.


BOENDE I BYARNA BREDVID
Lotorps vandrarhem http://www.lotorpsvandrarhem.com

Regna vandrarhem https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-regna-vandrarhem/ Här kan du även hyra kanot.

SÖKER DU PERMANENT BOENDE?
Tänk att kunna gå till Pizzamakarna varje helg!
Kommunen säljer ofta tomter här i byn eller så kan man kontakta Anna Vilidu på Björke Fastigheter https://www.bjorkefastigheter.se/ Välkommen in i gemenskapen på landsbygden!