Upplevelser hos Pizzamakarna 2024

Vi älskar kunskap, upplevelser och samverkan mellan småskaliga aktörer på vår vackra landsbygd! Därför erbjuder vi upplevelsepaket med aktivitet+pizza. Vi ordnar boende om ni vill stanna över. Boende + frukost från 300 kr per person och uppåt, från spartanskt till egen lägenhet. Frukosten ordnar Pizzamakarna på degar från pizzabaket. Presentkort? Vi ordnar! Förfrågningar och bokningar görs e-post: info@pizzamakarna.se eller telefon 0763215845. Avbokning som sker samma vecka som aktiviteten äger rum debiteras med 100 kr till 1234 057857 (Hallström Care and Coffee AB/Pizzamakarna).

Vi planerar för fler event för 2024, och uppdaterar er på Facebook/Instagram när vi vet mer.
Anmäl gärna intresse eller om ni vill boka in ett event i samband med ert besök hos oss.

______________________________________________

VINPROVNING ”SVENSKT VIN 2024” med Vivi och Emelie 2 mars 14.30-16.00 /595 kr

Har du inte provat svenskt vin än så är det verkligen på tiden, tycker vi på Pizzmakarna (= Numera har flera svenska vingårdar vunnit priser i världen och här i Sverige. Vi bor i ett framtida vin-land med närodlat och miljövänligt kvalitetsvin. Vi serverar matchande mumsiga tilltugg till provningen eller om du vill beställa en pizza under tiden eller efter.

Vivi (sommelier), Victor och Emelie har besökt ett antal svenska vingårdar och provat mängder med svenska viner. Vill du lära dig mer om svenskt vin i teori och praktik är det här provningen för dig! Ni får prova ett gäng utvalda svenska viner med matchande tilltugg.

Anmäl gärna intresse för denna provning via info@pizzamakarna.se

PIZZAMAKARNAS DESSERTER + OST + DESSERTVIN med Igelfors egen sommelier Vivi Hallström: LÖRDAG DEN 1 APRIL 2023 KL. 14.45 – 16.45 och därefter pizza-avsmakning (till ca 19) Pris: 1050 kr (drycker och smakprov ingår i vinprovningen + samt pizza-avsmakning+dessert men utan dryck till middagen)

Alla Vivis favoriter på en och samma provning! Sött vin är så mycket mer än ”Asti”. I denna provning ingår flera av Pizzamakarnas desserter och matchande dessertviner från olika delar av världen. Ni får lära er mer om hur olika dessertviner görs, och vilka sötsaker, ostar och mat som passar till dem. Varmt välkomna att spendera en rolig eftermiddag-kväll med oss! Pris: 1050 kr (drycker och smakprov ingår i provningen + samt pizza-avsmakning + dessert men utan dryck till middagen)

_______________________________________

VÄSTERGATAN MALMÖ goes Pizzamakarna SÖNDAG 9 APRIL 2023
Bordsbokning mellan kl. 17.00 – 22.00 (en sittning är 2,5 timme) Pris: 750 kr
Matchande dryckespaket kommer att erbjudas på plats, kostnad tillkommer.

Foto: Sydsvenskan

Nyligen utsedda till Malmös bästa restaurang 2022/ Vinnare av Malmö Gastronomy Award, – restaurang VÄSTERGATAN gästar Igelfors för en söndag-middag som ni sent ska glömma. Inga pizzor här inte. Olle Ahnberg var Leif Mannerströms köksmästare på stjärnrestaurangen Sjömagasinet i Göteborg under flera år, och har fisk som sin specialitet. Sedan 7 år tillbaks driver paret Olle Ahnberg och Sophie Andersson den populära krogen i Malmö. De bjuder på sin 4-rätters meny med rätter från Västergatan och matchande viner.

(anmäl intresse via info@pizzamakarna.se)

___________________________